Nieuws| 13 nieuwe spellen van 999 Games


999 Games maakt in 2009 een vliegende start met de introductie van maar liefst dertien nieuwe spellen. Het nieuwe assortiment bestaat onder andere uit zes kinderspellen en een voor 999 Games hele nieuwe categorie: originele buitenspellen. Met deze introducties zorgt 999 Games ervoor dat niemand zich hoeft te vervelen.

Kinderspellen
“De afgelopen jaren hebben wij ons bezig gehouden met de ontwikkeling van kinderspellen, waarbij met name kwaliteit hoog in het vaandel staat,” zegt Peter Christoph, Marketing en Salesmanager bij 999 Games. “Onze kinderspellen onderscheiden zich van andere kinderspellen door het hoogwaardige speelmateriaal. Ze kunnen de spellen veel spelen zonder dat ze uit elkaar vallen. Naast het educatieve karakter van onze spellen beleven de kinderen er vooral ook heel veel plezier aan.” De nieuwe kinderspellen zijn: De Kolonisten van Catan Junior, Carcassonne Junior, Cocotaki, Beverbende, Kiekeboe en Jakkiebak kaartspel.

Buitenspellen
“Wij zijn er erg trots op om deze nieuwe productgroep aan ons assortiment te kunnen toevoegen,” zegt Peter Christoph. “Door de toevoeging van buitenspellen kunnen wij de gezelligheid van het spelen van een spel nu ook naar buiten brengen. Ideaal voor in de zomer, met z’n tweeën of een hele groep.” De spellen zijn Mölkky een Fins houthakkersspel en Kubb dat al door de Vikingen werd gespeeld.

En dan zijn er nog...
Dit zijn nog niet alle 13 titels. De overige spellen die 999 Games uitbrengt zijn: Gepakt & Gezakt, Fundomino, Totem, Geharrewar in de sushibar en Uppsala. Het klinkt alsof er weer genoeg te beleven valt de eerste helft van dit jaar!

 

 

 

Met dank aan 999 Games voor de informatie.Nieuw: Gepakt en Gezakt

. : B A N N E R S : .