Nieuws| 500 x Rotterdam over de toonbank

Dit keer geen pepernoten, maar een heerlijke taart! Op donderdag 3 december ontving Ronald van Hoorn van de spellenafdeling van Selexyz Donner een taart. Bij Selexyz Donner aan de Lijnbaan in Rotterdam is deze week namelijk het 500e spel Rotterdam . Dit was voor Hans van Tol, directeur van speluitgeverij The Game Master, een leuke reden om met een taart op bezoek te komen.

Rotterdamse haven
In 2007 is het Rotterdamse havenspel uitgebracht. In dit spel probeer je met eigen schepen de grondstoffen naar de juiste havens te vervoeren. Maar andere spelers bepalen ook de vaargeulen waar jouw schepen doorheen varen. Dus als je niet goed oplet, komt je schip in de verkeerde haven terecht!

Rotterdam te koop in Rotterdam
Selexyz Donner was de eerste winkel die het spel Rotterdam in het assortiment opnam. Donner heeft een spellenafdeling met een ruim assortiment, waar ook de andere spellen van The Game Master worden verkocht.

Nieuwe uitgave
In 2010 zal een nieuwe uitgave worden gemaakt van het populaire havenspel Rotterdam. Deze nieuwe uitgave zal dan gecombineerd worden met andere internationale havens, waaronder Antwerpen.

Masters of Trade
Vorig jaar is ook een uitbreiding op het havenspel uitgebracht: Masters of Trade. Overdag is het leuk om met het gezin een potje Rotterdam te spelen. En als ’s avonds vrienden langskomen, wordt Masters of Trade vaak uit de kast gehaald. Met deze uitbreiding krijgt het havenspel een strategische component, waardoor het een stukje pittiger spelen wordt. De haveneconomie wordt aan het spel toegevoegd, waardoor je producten kunt verhandelen, fabrieken kunt bouwen en zelf mag bepalen welke actie je gaat doen in de Rotterdamse haven.

 

Bron: The Game Master

 

 

 

 

 

 

 Ronald van Hoorn krijgt taart voor de aanschaf van het spel Rotterdam.

. : B A N N E R S : .