Nieuws| 999 Games voorjaar 2012

Tot de zomer komt 999 Games met zo'n 20 nieuwe spellen, of herziene edities van bekende spellen. Wat kunnen we de komende maanden dan zoal verwachten?

Januari en februari
Deze maand komt het spel 1830 uit in een luxe herziene editie. Februari brengt ons het solospel Vrijdag waar je in de huid kruipt van Robinson Crusoë. Het spel heeft vier moeilijkheidsgradaties. Voor de fans van 'De weerwolven van Wakkerdam' komt de jubileumeditie van dit spel uit met nieuwe karakters en in extra stevige uitvoering. Nieuw dit jaar zijn de puzzels van 1000 stukjes die 999 Games dit jaar voor het eerst uitbrengt. De afbeeldingen zitten in de fantasy-achtige sfeer.

De Weerwolven van Wakkerdam jubileumeditie

Maart
In maart kunnen we de twee nieuwe kaartspellen Metropolis en Big Five verwachten. In Metropolis draait het om het bouwen van gebouwen in Big Five moet je kaarten kwijt zien te raken door dieren aan te leggen. Van het bekende kaartspel Boonanza ditmaal geen uitbreiding maar een dobbelspel waar uiteraard ook weer bonen geoogst moeten worden. Het bordspel Stenen Tijdperk wordt niet alleen opnieuw uitgebracht, maar er komt ook meteen een uitbreiding uit: Stenen Tijdperk: Talisman. Met de Olympische Spelen voor de deur kan een spel met dit thema niet uitblijven. In Olympicards draait het natuurlijk om het winnen van gouden medailles.

Boonanza: dobbelspel

April
Ook in april hoeven we niet stil te zitten. Als het minstens zulk mooi weer wordt als in 2011 dan kunnen we houten paaltjes werpen met de Kubb Toernooi Editie. Carcassonne brengt ons 6 kleine uitbreidingen, maar ook een grote uitbreiding Carcassonne: Graaf, Koning en Consorten. Bij de grote uitbreiding zitten 5 unieke landschapstegels. Dominion: Overvloed is een uitbreiding voor dit populaire kaartspel. Nieuw zijn het kaartspel 7ATE9 en Dobbeldieren (werktitel). Het is een razendsnel kaartspelletje en het ander een geheugen- en reactiespel voor kinderen.

Stenen Tijdperk: Talisman

Mei en juni
En dan zijn we er nog niet. Jakkiebak Kippenkak!: Verstoppertje is een weer een geheugen- en reactiespel voor jonge kinderen. In opvolging van de Kolonisten van Catan krijgt ook Agricola een uitbreiding met als thema de lage landen. Agricola de Lage Landen bevat kaarten met specifieke Vlaamse en Nederlandse eigenschappen. Ten slotte eindigen we met het reactiespel Klik! Een snel reactiespel voor het hele gezin met magnetische schijven, die, jawel, aan elkaar klikken.

Big Five

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Weer veel nieuwe spellen dit voorjaar.

. : B A N N E R S : .