Nieuws| The Game Master een groot succes op Spiel 2006

The Game Master bleek afgelopen woensdag tot en met zondag erg populair te zijn op SPIEL 2006, het grootste spellenevenement van Europa in het Duitse Essen. Spellen waren niet aan te slepen en het nieuwste ontsnappingsspel Section X  was op een gegeven moment zelfs uitverkocht. Ook voor de speeltafels moest een wachtlijst worden gemaakt. Komend weekend zal The Game Master een stand op het SpellenSpektakel in Eindhoven bezetten.

Dit jaar vindt de 15e editie plaats van het SpellenSpektakel, en ook deze keer zal The Game Master aanwezig zijn. Bezoekers van deze beurs kunnen alle spellen van The Game Master spelen en de spellen met korting kopen. Spelauteurs Hans van Tol (De Ontembare Stad, Skyline of the World, kaartspel 10 en Block It!) en Chislaine van den Bulk (Section X) zullen aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en tactische tips te geven.

Speciaal voor het SpellenSpektakel is de prijsvraag voor Skyline of the World, waarmee je een reis naar New York kan winnen, uitgesteld naar 30 november. Maar wees er snel bij, want op het SpellenSpektakel zullen de allerlaatste exemplaren van Skyline verkrijgbaar zijn. Daarna zal er gewacht moeten worden op de vernieuwde editie die pas in 2007 in de winkels ligt. Het SpellenSpektakel vindt plaats van vrijdag 27 oktober tot en met zondag 29 november (10:00 tot 18:00) in het Beursgebouw in Eindhoven.

 

Bron: The Game Master

 

 

 

 

 

 

 The Game Master vorige week nog op Spiel en morgen op het Spellenspektakel.

. : B A N N E R S : .