Nieuws| Hasbro najaar 2008

Door Astrid Pater

Spiel Essen zit erop en het Spellenspektakel komt er aan. De plek om nieuwe bord- en kaartspellen uit te proberen. Zo ook de nieuwste spellen van Hasbro.

Sorry schuivers
Over het Trivial Pursuit DVD Duel hebben we het al een keer gehad. Naast dit spel komt Hasbro met nog enkele spellen in de herfst waaronder het spel Sorry Schuivers. Er zijn vier verschillende spellen te spelen waarbij je jouw rolpion over een baan schuift naar het doelwitbord. Er is bijna geen spel waarbij je elkaar niet kunt pesten. In Sorry Schuivers kun je de pion van je tegenstanders op een sorry-vak doen belanden en weg zijn de punten.

Risk Refresh
In Risk Refresh kun je drie verschillende spellen spelen. Maar het einddoel blijft natuurlijk de wereld veroveren. Het spel Pictureka is een soort 'Waar is Wally'. Op het speelbord zie je een wirwar van plaatjes en zoek daar maar net dat ene plaatje op jouw opdrachtkaart.

Yahtzee Cards
En dan is er nog Yahtzee Cards. Yahtzee zonder dobbelstenen? Nee hoor. Gooi de dobbelstenen om de kaarten met de bekende Yahtzeecombinaties te kunnen pakken. Maar verslaat iemand jouw worp dan kan je kaart gestolen worden en scoor je géén punten.

 

Met dank aan Hasbro voor informatie.Nieuw: Pictureka

. : B A N N E R S : .