Nieuws| Monopoly City Streets druk bezocht


De bezoekersaantallen waren op dag 1 al ongekend. Na de launch van de site waren er bijna 2 miljoen mensen online om wereldwijd straten te kopen en huizen te bouwen. Een overweldigend succes, waardoor de site traag werd en sommige mensen niet konden kopen en bouwen. Om ook deze mensen een kans te geven, is de site vandaag herstart. Iedereen moet zich opnieuw registreren en ontvangt 3 miljoen Monopolydollars.

Wereldnieuws
Het online monopolyspel is wereldnieuws. CNN kondigde de launch aan, NBC New York besteedde er aandacht aan en ook de The Sun kondigde vol verwachting de nieuwe game aan. Mede door deze publiciteit gingen miljoenen mensen tegelijk het web op. De echte Monopolyfanaten zagen het nieuws natuurlijk als eerste. Deze fanatieke spelers hebben een voorsprong gehad op andere spelers en kochten de duurste straten op. Om nu iedereen gelijke kansen te geven, is de site opnieuw gestart.

Spelers kunnen zich registreren door een straat te kopen. Iedere speler krijgt aan het begin van de registratie 3 miljoen Monopolydollar. Hiermee start het spel pas echt. Wereldwijd onderhandelen met andere spelers, straten kopen, andere mensen dwarszitten, het kan allemaal. Er zijn wel enkele veranderingen aangebracht om de game verder te verbeteren. Een voorbeeld: een straat kan nog maar 1 keer per dag gekocht of verkocht worden. Je kunt dus niet meer onbeperkt straten kopen. Daarnaast wordt er belasting geheven op de straten. Op iedere straat is de belasting 3% (eerste 5 straten gratis). Dat betekent dus dat als je meer dan 38 straten koopt, je vermogen nooit meer kan stijgen! Zo blijft het voor iedereen mogelijk om deel te nemen aan het spel.

Ga voor meer informatie naar: www.monopolycitystreets.com

 

 

Met dank aan The PR Factory voor de informatie.

 

 Monopoly City wordt druk bezocht op het Internet.

. : B A N N E R S : .