Nieuws| Najaarsspellen voor experts


Dit najaar staan de expertspellen van 999 Games in het teken van ontwikkelen, bouwen en ondernemen. Van het aansluiten van steden op een elektriciteitsnet tot het bouwen en produceren van auto's. Fascinerende en vernieuwende spellen voor veelspelers en gezinnen met oudere kinderen.

Hoogspanning
999 Games komt in september met een prachtig nieuw logistiek en commercieel bordspel op de markt, genaamd Hoogspanning. In deze Nederlandse versie van het populaire Funkenschlag verdienen de spelers geld met het aansluiten van steden op het elektriciteitsnet. Om dit te bewerkstellingen kopen zij elektriciteitscentrales en de benodigde brandstoffen zoals stookolie en bioafval. In de loop van het spel vervangen de spelers hun ouderwetse centrales door moderne centrales, waarbij kerncentrales en groene stroomvoorzieningen zoals windmolens niet ontbreken.

Vervolg op Agricola
Ook komt er dit najaar de eerste grote uitbreiding op het veelvoudig bekroonde agrarische spel Agricola, dat nu ook in Nederland is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2009. De uitbreiding gaat Agricola: De Veenboeren heten. De spelers starten in deze uitbreiding niet met uitsluitend geschikte landbouwgrond, maar ze moeten sommige delen met bos en veen eerst ontginnnen. Verder verschijnen er ook paarden op het erf. Deze vierde diersoort levert extra punten op, maar geeft bijvoorbeeld ook een hogere opbrengst bij het turfsteken. Je gezinsleden hebben hogere eisen dan in het basisspel het geval was. Zij zijn minder snel tevreden. Zo hebben ze het in de winter snel koud en het verwarmen van een huis blijkt geen goedkope hobby.

Automobiel
In dit nieuwe bordspel bouwen de spelers fabrieken, produceren ze auto's en proberen zij deze met zoveel mogelijk winst te verkopen. Dit blijkt echter nog niet zo gemakkelijk. Zo kun je je afvragen of er überhaupt wel een markt voor is. Richt je je op de productie en verkoop van goedkope auto's of probeer je juist de rijke consument te bereiken? Steek je jezelf diep in de schulden om er later met een grote buit vandoor te gaan of bouw je juist je onderneming rustig op? Gelukkig kun je tijdens het spel hulp inroepen van beroemde Amerikaanse autogiganten zoals Henry Ford. Wie uit het juiste ondernemershout is gesneden, wint dit verrassend realistische spel.

 

 

 

Met dank aan 999 Games voor de informatie.Nieuw: Hoogspanning

. : B A N N E R S : .