Nieuws| Op bezoek bij 999 Games

Half april is Snelspel op bezoek geweest bij 999 Games in Almere. Daar kregen we een voorproefje van wat we dit voorjaar allemaal kunnen verwachten. 999 Games maakte ons daarnaast ook nog eens lekker met wat er in het najaar zit aan te komen. Je zou bijna willen dat we het voorjaar en de zomer konder overslaan.

Voorjaar 2010
999 Games heeft dit voorjaar als thema 'Neem mee op reis en neem mee naar buiten'. De focus van de spellen in het voorjaar ligt dan ook op de reisspellen en de buitenspellen. Zo is er het buitenspel Boochie, een variant op jeu de boules en twister. Er komt ook een uitbreiding op Dominion, Dominion de Alchemisten en in mei verschijnt Vasco da Gama.

Tutorials
Iets waar 999 Games ook mee is begonnen, zijn de tutorials. Videospeluitleggen in 2 tot 10 minuten. De verwachting is dat in het najaar de top 50 van spellen gereed is.

Drei Magiër Spiele
Een ander nieuwtje dat 999 Games ons meedeelde is dat zij Drei Magiër Spiele in Nederland gaan uitgeven. Dat betekent dat de Geistertreppe- en kakkerlakkerserie naar het Nederlands vertaald gaat worden. Een welkome toevoeging van spellen op de Nederlandse markt.

Najaar 2010
Vooral in het najaar komen er veel nieuwe spellen op de markt. Uiteraard mogen nieuwe versies van Catan (we gaan naar Amerika en verruilen wegen voor treintjes) en Carcassonne (twee uitbreidingen) niet ontbreken. Er komt een Juniorversie van Regenwormen, een uitgebreid Weerwolven van Wakkerdam spel (woehoehoehoehoe) en een uitbreiding op Agricola. Wie geen genoeg krijgt van het spel Take 5, in het najaar verschijnt het spel Take 10. Ten slotte volgt er in het najaar ook nog een spel met een 5 decembertintje...


 

 

 

 999 Games heeft dit jaar weer veel nieuwe spellen voor ons in petto.

. : B A N N E R S : .