Nieuws| Op wereldreis met 999 Games


999 Games neemt fervente spelfanaten dit voorjaar mee op wereldreis langs Zuid-Amerika, Frankrijk en de acht wereldwonderen met: Le Havre, Hacienda en Het Achtste Wereldwonder. Daarnaast biedt 999 Games uren speelplezier met het nieuwe spoorwegspel Steam en het ontwikkelingsspel Rise of Empires van Phalanx Games. In deze vijf nieuwe expertspellen draait het om slim en tactisch spelen.

Viva la France
Le Havre is de opvolger van meervoudig prijswinnaar Agricola. Het spel speelt zich af in de Franse haven, waar spelers goederen en geld verzamelen zodat zij gebouwen kunnen bouwen of kopen. Wie zijn bronnen, gebouwen, schepen en geld het beste gebruikt, wint het spel. In het bordspel Hacienda bekleden de spelers de rol van boer. Ze strijden om een eigen stuk grond op de Zuid-Amerikaanse pampa om zo hun vee te kunnen verzorgen en uiteindelijk naar de markt te kunnen brengen. Hiermee wordt geld verdiend. Het speelbord heeft twee zijden. De symmetrische zijde is geschikt voor beginnende spelers, terwijl het asymmetrische speelveld een goede uitdaging voor gevorderde spelers biedt. Om het spel te winnen is een goede financiële planning en logistiek talent een vereiste. Ten slotte bouwen in Het Achtste Wereldwonder alle spelers mee aan bijvoorbeeld de Kolos van Rhodos. En wie meehelpt krijgt winstpunten.

Kedengedeng
Steam is een strategisch spoorwegspel, waarbij de spelers goederen van stad naar stad vervoeren. Ze ontwikkelen locomotieven, bouwen spoorwegen en proberen zo de langste en meest winstgevende routes te exploiteren. Door de verschillende speelborden is het spel altijd anders en zal dus niet gauw vervelen. Steam is echt een spel voor de fanatieke bordspeler, maar is dankzij de overzichtelijke speelduur ook toegankelijk voor families en oudere kinderen. Rise of Empires is een fascinerend nieuwe ontwikkelingsspel. De spelers starten met niets en bouwen in drie tijdperken een complete beschaving op. Ze scoren punten voor het bouwen van steden, het stichten van een rijk en het verhandelen van goederen. Wie aan het einde van het spel de meeste punten heeft, wint. Met Rise of Empires zorgt voor ben je zeker drie uur zoet.

 

Met dank aan 999 Games voor de informatie.Nieuw: Het achtste wereldwonder

. : B A N N E R S : .