Nieuws| Première Opera op Spiel

Speluitgeverij The Game Master presenteert tijdens SPIEL 2009 in Essen, Duitsland het nieuwste bordspel OPERA. De première van Opera zal tijdens de Noviteitenshow van SPIEL plaatsvinden met een live concert van het zangduo Cantarte. Zij zullen een reis door 300 jaar Opera maken met muziek van de componisten die ook daadwerkelijk een rol in het spel spelen: Beethoven, Mozart, Händel, Verdi en Wagner.

Open podium
Dan komt tijdens SPIEL 2009 ook voor de spelliefhebbers aan het lange wachten een eind, want op een speciaal daarvoor ingericht podium kan in de stand van The Game Master vier dagen lang Opera worden gespeeld (standnummer 12-42).

Het spel Opera
De spelers staan aan het hoofd van aristocratische families. Ze hebben zich tot doel gesteld om opera naar het publiek te brengen in zes grote Europese steden. Nieuwe spelelementen in Opera zorgen voor een unieke speelervaring. Door slim te budgetteren en de juiste personages in te huren, bepalen de spelers de beurtvolgorde, de roem van de componisten en daarmee hun eigen succes.

 

Bron: The Game Master

 

 

 

 

 

 

 Het nieuwe spel Opera gaat in première op Spiel '09.

. : B A N N E R S : .