Nieuws| Zomerspellen van 999 Games

Door Astrid Pater

Met de zomervakantie in het vooruitzicht (voor sommigen zelfs al begonnen) is er weer veel tijd om spelletjes te spelen. Gezien niet iedereen met de caravan of auto op pad gaat, is een handzame verpakking mooi meegenomen. De nieuwe spellen La Isla Boonita en Saboteur zijn twee nieuwe kaartspellen van 999 Games.

La Isla Boonita
Boonanza is één van die kaartspellen die al jaren populair is en nog niet aan populariteit heeft ingeboet. Een uitbreiding voor het spel kon niet uitblijven en voor deze zomer is La Isla Boonita in het leven geroepen. Opnieuw een Boonanza-uitbreiding. Spelers doen ditmaal zaken in exotische havens zoals Barceboona, Boonos Aires en Rio de Booneiro. Uiteraard liggen er ook piraten op de loer, dus wees op je hoede.

Saboteur
Wie denkt er bij de titel van het nieuwe 999 Games kaartspel Saboteur nou aan dwergen? Ik in ieder geval niet. Maar het zijn juist die dwergen die de hoofdrol in dit kaartspel spelen. Dwergen staan bekend om het graven van enorme gangenstelsels onder de grond en ditmaal zijn ze op zoek naar een schat. Helaas zijn niet alle dwergen even coöperatief. Sommige dwergen willen de schat helemaal niet vinden. Spelers weten niet van elkaar welke rol ze in het spel spelen. Spelers kunnen elkaar helpen, maar ook goed dwarszitten. Uiteindelijk wint de dwerg die na drie rondes het meeste goud heeft.

 

 

 

 

 

Met dank aan 999Games voor de informatie omtrent de nieuwe spellen.Nieuw: La Isla Boonita

. : B A N N E R S : .