Nieuws| Spellendoorn in Hellendoorn


Vanaf vrijdag 10 april gaat er in Avonturenpark Hellendoorn een nieuw seizoen vol spanning en avontuur van start. In samenwerking met onder andere 999 Games is Hellendoorn in de maanden april en mei omgedoopt tot Spellendoorn. Bezoekers van het park kunnen tijdens Spellendoorn op verschillende plekken in het park spelletjes spelen, waaronder de nieuwste buiten- en kinderspellen van 999 Games.

Tijdens Spellendoorn introduceert 999 Games tijdens twee houten buitenspellen, genaamd Mölkky en Kubb. Voor 999 Games zijn buitenspellen een nieuwe productgroep binnen het assortiment en hiermee benadert 999 Games het spelen van een spel op een heel andere manier. Beide buitenspellen bevinden zich daarom op het grote grasveld en kunnen door zowel jong als oud worden uitgeprobeerd.

In het restaurant van het park zijn levensgrote versies van de populaire kinderspellen Jakkiebak! Kippenkak! en Regenwormen aanwezig. Daarnaast kunnen kinderen het bekende spel-met-de-bel Halli Galli uitproberen.

Prijsvraag
De bezoekers van Spellendoorn maken dagelijks kans op een spellenpakket, waarin zich onder andere het ontwikkelingsspel Carcassonne bevindt. De winnaar wordt aan het einde van de dag bekend gemaakt.

Op 2 juni wordt uit alle bezoekers van Spellendoorn door loting een winnaar gekozen die een groots spellenpakket wint. Tevens kan er online een gooi gedaan worden naar een spellenpakket. Spellendoorn verloot wekelijks een spellenpakket onder de deelnemers van de online prijsvraag.

Spellendoorn loopt van 10 april tot en met 1 juni. Meer informatie vindt u op

 

 

Met dank aan 999 Games voor de informatie.


In 2009 Spellendoorn in Hellendoorn

. : B A N N E R S : .