Nieuws| Libéma neemt het Spellenspektakel over

Libéma heeft grootse plannen met Het Spellenspektakel en verhuist het evenement van Eindhoven naar de IJsselhallen in Zwolle van waaruit onder andere ook het succesvolle ‘LEGO World’ wordt georganiseerd.

Al 15 jaar is Het Spellenspektakel hét evenement voor de liefhebbers van spellen. Met een keur aan klassieke, bekende en nieuwe spellen biedt het evenement vertier voor het hele gezin. Het Spellenspektakel is in de loop der jaren uitgegroeid tot een evenement van formaat dat jaarlijks wordt bezocht door ruim 9000 bezoekers.
Spellen spelen is ‘hot’. Eind jaren negentig zorgden spellen als de ´Kolonisten van Catan´ voor een ware revolutie in de Nederlandse spellenwereld. Sinds kort heeft ook ‘Poker’ veel terrein gewonnen en vermaken vele gezinnen, vrienden en vooral ook studenten zich aan de grote verscheidenheid aan creatieve uitdagingen.

Project Manager Mathijs Mossink: “De 16de editie van het Spellenspektakel 2007 zal met recht een spektakel genoemd mogen worden en zal plaatsvinden op vrijdag 23 t/m zondag 25 november 2007 in de IJsselhallen te Zwolle. Het evenement wordt onderverdeeld in vier zones: Bordspellen, Kids Games, Fantasy Games en Brain Games waarbij de bezoeker binnenstapt in de belevingswereld van het spel. Een sfeervolle omgeving dus waar gezinnen, liefhebbers, hobbyisten en toernooigangers zich naar hartelust uitleven. Het Spellenspektakel is een evenement met veel verschillende activiteiten. Drie dagen lang spelen met uitleg van spelexperts, meedoen aan toernooien, handtekeningen verzamelen van spelauteurs, optredens van artiesten en nog veel meer.

Libéma staat bekend als één van de grootste en meest diverse recreatieve concerns van Nederland en bestaat uit drie divisies; Attractieparken, Vakantieparken en Beurzen & Evenementen. Vanuit diverse eigen locaties als: IJsselhallen, Brabanthallen, Autotron, Zeelandhallen, Groenoordhallen en de Expo Haarlemmermeer, worden vele succesvolle producties gerealiseerd waaronder Indoor Brabant, TuinIdee en LEGO World. Jaarlijks weten dan ook meer dan 5 miljoen gasten de weg naar Libéma te vinden.

Met dank aan Libéma Exhibitions voor de informatie.Spellenspektakel 2006 op 27, 28 en 29 oktober.

. : B A N N E R S : .