Nieuws| Spellenspektakel vrijdag van start

De 17e editie van het Spellenspektakel, het grootste spellenevenement van de Benelux, vindt van vrijdag 14 tot en met zondag 16 november 2008 plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Het Spellenspektakel biedt de mogelijkheid om actief kennis te maken met alle vormen van het spellen spelen. Het Spellenspektakel kent vijf hoofdthema's, namelijk bordspellen, familygames, braingames, interactieve spellen en fantasygames. De exposanten gaan hun nieuwste spellen demonstreren en verkopen.

Voor de hele familie

Op het evenement staan ‘unplugged’ spellen voor jong én oud centraal. Men vindt er spellen die gespeeld worden aan tafel en met elkaar! Op de stands van de Nederlandse en internationale speluitgevers kunnen bezoekers aanschuiven en spelen met de leukste bordspellen. Op elke stand zijn speldemonstrateurs aanwezig die het spel graag uitleggen. Net een spel gekocht en uitproberen? Op het spelterras kan je zo aanschuiven. Heb je altijd al kennis willen maken met spannende rollenspellen, wargames en kaartspellen? Op het gebied van Fantasy valt er genoeg op de beurs te beleven! Zo zijn er verschillende demonstratieruimtes waar je actief mee kunt spelen.Voor de hele familie is er veel te doen! Van kinderspellen tot brain games, eenvoudig tot expert, je vindt het allemaal op het Spellenspektakel!

Van alles te doen
Het Spellenspektakel biedt een hele dag spelplezier! Zo kunnen de kinderen een meet-and-greet hebben met Pikachu en Fifi. Altijd al eens willen schaken, sjoelen of mikado spelen in XL-formaat of professioneel willen boogschieten? Ook dat kan! Daarnaast worden er op het Spellenspektakel een aantal spellen gesigneerd door spelauteurs, waaronder de auteur van het winnende spel van de Nederlandse Spellenprijs ‘Cuba’.

Miniatuur- en Modelbouwspektakel
Gelijktijdig met het Spellenspektakel vindt op zaterdag 15 en zondag 16 november 2008 het Miniatuur- en Modelbouwspektakel plaats. Bezoekers kunnen met één toegangsbewijs beide beurzen bezoeken. Op het Miniatuur- en Modelbouwspektakel kunnen liefhebbers van miniaturen en modelbouw hun hart ophalen. Kom onder andere kijken bij de grootste mini truckbaan van Europa, want deze gaat misschien een plaats veroveren in het Guinness Book of Records!

Bestel een entreekaart via www.spellenspektakel.nl en ontvang nu €3,50 korting op het volwassenentarief. Vul bij de aanbiedingscode het woord ‘korting’ in en betaal zo €8,50 in plaats van

€12,00 (excl. administratiekosten).

Openingstijden

Vrijdag 14 november 2008 12.00 uur - 18.00 uur

Zaterdag 15 november 2008 10.00 uur - 18.00 uur

Zondag 16 november 2008 10.00 uur - 18.00 uur

Bezoek voor meer informatie, exposantenoverzicht en de plattegrond de website: www.spellenspektakel.nlSpellenspektakel 2008 14 t/m 16 november.

. : B A N N E R S : .