Nieuws| Stem op jouw favoriete spel

De Verkiezing Spel van het Jaar is bedoeld om spellen onder de aandacht te brengen die door iedereen gespeeld kunnen worden. Hoe gaat het in zijn werk?

Een vakjury van vijf personen heeft onder leiding van de voorzitter alle inzendingen beoordeeld. De juryleden zijn allen deskundig op spellengebied. Na spelen en veel overleg is de vakjury tot een keus gekomen.

Er zijn in drie leeftijdscategorieën spellen genomineerd. De eerste categorie is voor kinderen vanaf 3 jaar, want ook voor de jongsten worden spellen gemaakt. Daarnaast zijn er spellen voor kinderen van 6 tot 12 jaar genomineerd en de laatste categorie is 12 jaar en ouder. Zoals bekend gaan studenten en volwassenen steeds vaker spellen spelen; deze groep organiseert nogal eens competities of spelen in groepen.

Stem en Win een Spel
Iedereen kan stemmen en wie een stem in minimaal één categorie uitbrengt en de vraag goed beantwoord, maakt kans op een van de genomineerde spellen.

Genomineerd
Alle door de vakjury genomineerde artikelen worden van een logo voorzien zodat ze in de winkel goed zijn te herkennen. De consument weet zo dat het hier om een goed spel gaat.

Winnaar
Op www.verkiezingspellen.nl kan iedereen stemmen. Het artikel in een categorie dat de meeste stemmen krijgt, wordt winnaar. Verder is op de site alle informatie, het juryrapport, afbeeldingen en soms een filmpje te vinden.
Op 14 december 2011 worden de winnaars bekend gemaakt.

 

 

 

 

 

 Welk spel wordt Spel van het Jaar 2012

. : B A N N E R S : .