Nieuws| Trivial Pursuit DVD Duel

Door Astrid Pater

Vanaf novemeber ligt het spel Trivial Pursuit DVD Duel in de winkelschappen. Dit keer een triviant variant waar geen bord meer aan te pas komt.

Twee teams
Het spel wordt door twee teams gespeeld die ieder een afstandsbediening in de hand krijgen met drukknopjes. Wie na de gestelde vraag het goede antwoord weet, drukt op de knop. Wie dat als eerste doet, mag het goede antwoord geven. Spelers kunnen kiezen uit één van de zes categorieën: TV, muziek, film, trends, sport & spel of vernieuwing. In één ronde krijg je altijd meerdere vragen van elke categorie. Uiteraard draait het ook bij Trivial Pursuit DVD Duel om de triviantjes. Als alle zes de categorieën een keer gespeeld zijn, moeten de spelers "Wie wint 'm?" selecteren. Nu heeft iedere speler of ieder team de kans om de triviantjes die nog missen te winnen. Beantwoord de vragen van de categorieën die je nog niet hebt, of nog beter, steel ze van het andere team. In deze ronde wordt snel duidelijk wie zich winnaar van dit duel mag noemen!

Uniek
Uniek aan dit spel is dat het alleen met de DVD en bijgeleverde afstandsbedieningen gespeeld wordt. Met de afstandsbedieningen bedien je de DVD speler en speel je het hele spel. Er komt geen bord, kaartje of dobbelsteen aan te pas. De DVD begeleidt de spelers in de eerste ronde, zodat duidelijk is hoe alles werkt.

 

 

Met dank aan Hasbro voor de informatie.Nieuw: Trivial Pursuit DVD Duel

. : B A N N E R S : .