Nieuws| Wereldrecord voor 999 Games?

Door Astrid Pater

Zondag 20 september aanstaande wordt wel heel spannend voor 999 Games. Op die dag doen zij namelijk een gooi naar een nieuw wereldrecord door met zoveel mogelijk gezinnen tegelijkertijd 9 minuten en 99 seconden lang het nieuwe kinderspel De Kolonisten van Catan Junior te spelen. Tijdens SPEELDAG NL in Hoorn wordt om 12u15 het startschot gegeven. De grote vraag: zal het 999 Games lukken?

De afgelopen maanden heeft 999 Games via verschillende kanalen kinderen benaderd om met hun familie mee te doen aan deze ludieke actie. Op 20 september zal duidelijk worden hoeveel personen zij op de been hebben weten te krijgen en of dit voor een indrukwekkend nieuw wereldrecord gaat zorgen. Onder de deelnemers wordt een prachtig spellenpakket verloot.

“Voor ons is het echt superspannend hoeveel kinderen met hun familie aan deze recordpoging mee gaan doen,” zegt Peter Christoph, Marketing en Salesmanager bij 999 Games. “Wij hopen natuurlijk dat het voor ons magische getal 999 bereikt wordt. We zullen 20 september zien hoe ver we zijn gekomen.”

SPEELDAG NL
De recordpoging vindt plaats tijdens SPEELDAG NL in het Noord-Hollandse Hoorn. SPEELDAG NL is een nationale speeldag, waar kinderen in de leeftijd van 4 tot 14 jaar van alles kunnen beleven en ontdekken door aan verschillende activiteiten mee te doen. Naast de recordpoging is 999 Games ook van de partij met een grote demonstratietent, waar kinderen hun favoriete en nieuwe spellen kunnen spelen.

Maand van het spel
De recordpoging is een onderdeel van 999 Games’ “Maand van het Spel”. Tijdens deze maand organiseert 999 Games allerlei activiteiten die in het teken van spellen staan. Wil je meer informatie hierover? Kijk dan vanaf 1 september op www.999games.nl

 

 

 

Met dank aan 999 Games voor de informatie.

 

 Krijgt 999 Games het wereldrecord voor elkaar?

. : B A N N E R S : .