Nieuws| WK Monopoly in Las Vegas


Tim Wentel uit Schiedam gaat woensdag 20 oktober de wereldstrijd om het grote geld aan in Las Vegas.

(Monopoly)geld

Woensdag barst dus in Caesars Palace in Las Vegas de strijd los om de titel Wereldkampioen Monopoly. En niet alleen om de titel. De winnaar ontvangt maar liefst $ 20.580,-. Dit is het volledige bedrag aan Monopolygeld uit het spel.

40 Deelnemers
Tim gaat de strijd aan met 40 deelnemers uit onder andere Chili, Brazilië, Letland, Zwitserland, Frankrijk en België. Zelf is hij er nuchter onder. Hij vindt het dan ook niet nodig om zich op een speciale manier voor te bereiden op het WK. Dat Tim toch wel fanatiek is, blijkt uit het feit dat hij zijn tactiek absoluut niet wil prijsgeven. Kijk voor meer informatie over alle deelnemers aan het WK op: www.hasbro.com/monopoly/worldchampionships en strijk meteen wat speltips op!

Programma
Op woensdag start het programma om 8.30 uur lokale tijd. Gedurende de dag worden 3 rondes gespeeld. De 12 spelers met de hoogste scores gaan door naar de halve finale op donderdagochtend. De finale zal donderdagmiddag om 12.30 uur gespeeld worden. Let op: In Las Vegas is het 9 uur vroeger.

Het WK Monopoly wordt al sinds 1973 elke 4 jaar georganiseerd, o.a. in New York, Monte Carlo, Bermuda, Londen, Berlijn en Palm Beach. Monopoly is wereldwijd vermaard en vertegenwoordigt de spanning van het opbouwen van een fortuin, competitie en het nemen van risico’s. Elementen die mensen van alle leeftijden en culturen aanspreken. Monopoly wordt gespeeld over de hele wereld. Van Europa tot Noord en Zuid Amerika. Van Australië en Afrika tot Azië.


 

 

 

Met dank aan The PR Factory voor de informatie.

 

 20 oktober barst het gevecht los om de wereldtitel Monopoly.

. : B A N N E R S : .