Nieuws| X610Z nieuwe Trading Card Game


Spellenfabrikant 999 Games lanceert op 7 november aanstaande een nieuwe Trading Card Game van Nederlandse makelij: X610Z (spreek uit: Existenz). Dit evenement vindt plaats bij The GameForce in Eindhoven, een spellenwinkel met een groot assortiment en vooral veel speelruimte. In het verleden heeft 999 Games al met succes Trading Card Games als Magic; the Gathering, Pokémon en Yu-Gi-Oh geïntroduceerd. Ook van X610Z wordt verwacht dat het een wereldwijde hit wordt.

Preview op 7 november

De game ligt vanaf 10 november aanstaande in de winkels, maar op 7 november is er reeds een exclusieve preview voor de bezoekers van The GameForce. Tussen 11u30 en 12u00 zal Peter Christoph, sales- en marketingmanager van 999 Games, samen met de Nederlandse makers van X610Z, die in de buurt van Eindhoven wonen, deze nieuwe trading card game presenteren. Niet alleen kan het spel daarna met korting worden aangeschaft, voor de echte liefhebber zal in The GameForce tussen 14u00 en 18u00 een X610Z-toernooi gehouden worden.

X610Z
X610Z is een ideaal spel voor jongeren die Yu-Gi-Oh! ontgroeid zijn of eens wat anders willen dan Magic: the Gathering®. X610Z combineert op een geslaagde manier bordspel en Trading Card Game met elkaar. De spelers proberen met behulp van een samengesteld kaartendeck hun basis naar de vereiste locatie op het speelbord te brengen. Nog niet zo gemakkelijk aangezien medespelers elkaar op alle mogelijke manieren de weg proberen te dwarsbomen. Het spel kan zowel individueel als in teamverband worden gespeeld, waarbij verschillende teams tegen elkaar strijden. Daarnaast kan het spel met meerdere mensen worden gespeeld in ‘clans’. Hierbij kunnen de spelers eigen clans oprichten en hier individueel voor spelen. Het spel is geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 12 jaar en ligt vanaf 10 november in de winkels.


 

 

 

Met dank aan 999 Games voor de informatie.

 

 X610Z wordt 7 november gepresenteerd in Eindhoven.

. : B A N N E R S : .